Yes...den är ren!!

Hela förmiddagen har jag gnott. Plockat ur all skit. Gissa hur många isskrapor jag hade? Borste hade jag också för att sopa bort snön. Hade glömt att jag tydligen köpt det nå´n gång. Och...alla dessa cd-skivor. Men nu är den tömd, dammsugen, putsad. Känns ungefär som när man har flyttstädat: "Så fint det blev...nu vill jag ju inte flytta".
Jag ska sälja min kära bil nästa vecka är det tänkt och det är helt rätt, för den börjar bli lite till åren och jag ska ska skaffa mig en nyare. Men nu står den där på parkeringen och glänser. Den har varit min mycket trogna toppen-bil i några. Aldrig har den krånglat, alltid har den startat i alla väder.

Kommentarer

 1. Undra vad det är som gör att man blir sentimental när man ska sälja sin bil. Jag blev likadan när jag sålde min gamla bil nyligen. Jag kan inte köra bil längre, kroppen vill inte och då är det bättre att åka färdtjänst. Hoppas du får mycket för den!

  SvaraRadera
 2. En stilla undran . . . :)
  När du ändå är "i farten" -
  kanske du kan fixa min "late son"s bil också :)
  Nähä . . . nä, den får han nog fixa själv :)
  Lycka till i framtiden med goa Sigge o ny bil osv :)
  Kram från mig i Viken med änglabeskydd o allt bäst
  :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej tyvärr :-) jag känner mig helt nöjd med att bara ha en bil att hålla iordning. Räcker gott och väl...:-)
   Ha en skön kväll.

   Radera
 3. Åh nej det låter som en kär vän...men säkert kommer du bli nöjd med en ny bil..och den gamla är snabbt glömd..så brukar det vara..Nystädat är alltid skönt...så länge det varar ja...hahah...Kram

  SvaraRadera
 4. Har tänkt några veckor .. att borde städa bilen.
  Nu väntar jag att det ska bli varmare .. Ska inte sälja min trogna , dock ibland krånglande bil !! Lycka till med den nya bilen .. man brukar hålla det nya mindre skräpig ett tag men sen så blir allt som vanligt..

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar