Sommaren är kort, allting regnar bort

Tidigare hade jag en gräsmatta, men nu har jag döpt den till träskmattan. Regnet står som spön i backen idag också. Här i plaskebyn är det V75-trav idag och förstås tjockt med folk och paraplyer vid travbanan. Stackars hästar som ska springa i detta hällregn.

Själv föredrar jag att hålla mig inomhus. För det är inte bara blött ute det är kallt också. Vad ska man ha sommarkläder till egentligen? 

Alla mina pelargonier som var så fina för ett tag se´n, blir alldeles förstörda av allt vatten. Jag har hållit på och bära dom under tak i skydd från regn och se´n fram med dom igen så snart solen kikat ner några sekunder, men jag har tröttnat på det. 

Skönt att klaga lite...nu återgår jag till mina sömmar...det ska bli en liten t-shirtklänning idag tänkte jag...vi får se hur jag lyckas.Hej, sa Petronella i från Plaskeby.
Det är tid att fälla upp sitt paraply.

Sen så ska vi traska kring och ha det kul.
Det får gärna plaska ända fram till jul. 
 

Glada ska vi ropa: Tjenare och mors!
Segla allihopa bort i en galosch.

Segla hela natten intill ljusan dag.
Är du rädd för vatten? Det är inte jag.

 

       

Kommentarer

 1. . . . hänger på föregående inlägg . . .
  Och - plussar på med snorkel - kommer kanske att behövas -
  om inte solen får torka upp upp blötan snart, eller :/
  Simma luugnt ni goa -
  Önskar jag i blöta Viken,
  :D

  SvaraRadera
 2. Bra för ditt barnbarn att det regnar..tänk vad mkt fina kläder som kommer produceras..ja hu blommorna blir förstörda i regnvädret..Petronella från Plaskeby, är så positiv, det ska man ju vara...men ibland, kommer sola fram,i allafall i bland..Kram Karina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar

Bröllopstal är inte lätt