Snabbt fixade jag till go´mat idag. Jag äter nu i stort sett enligt lchf och idag gjorde jag nåt smarrigt. Jag hade tinat såna där portionsbitar laxfilé ni vet, ugnen på 225 grader. Smörjer en form, i med laxen, lite salt och vitpeppar, blandar äkta majonnäs (inget light) med hackad dill, täcker laxen med dillmajonnäsen, i ugnen ca 15 min. Till det rör jag ihop lite turkisk yoghurt naturell med lika mycket creme fraiche (kom ihåg igen ingen light-creme-fraiche) i med stenbitsrom, lite hackade räkor. God sallad vänd i olja och citronsaft. Men va´ gott och enkelt. Laxen blev ljuvlig med den där majonnäsen som täcke. Jag har också idag gjort köttfärsbiffar, många...( köpte ca 2 kg köttfärs igår eftersom det var special price), alltså...köttfärs blandat med mycket mosad feta-ost, grädde och ägg stekes i smör. Det blir gott i matlådan under veckan tillsammans med coleslaw-sallad som jag oxå snott ihop idag. Och...jag har gjort köttfärssoppa. Den äter vi under veckan med en klick gräddfi