Inlägg

Visar inlägg från november, 2011

Det var ju lugnt jag skulle ta det....

Bild
men igår var pralinkurs på gång. Ja, jag skulle inte lära ut hur man gör smaskiga praliner, men eftersom jag var ansvarig för arrangemanget så var det bara upp och försöka få igång kroppen och se´n iväg.
Först på morgonen handla alla ingredienser till det hela och se´n full fart hela da´n till sena eftermidda´n. Men kul tror jag att deltagarna hade och jag vågar knappt öppna kylskåpet här hemma...där ligger mums-pralinerna och frestar mig.
Idag ska latmasken få ta över. Vädret matchar mig utmärkt...gråmulet täcke däruppe, tråkigt, smådimmigt, lite småregn då och då. Det enda nyttiga jag lovat åstadkomma idag är övningskörning med sonen.

Vart tog jag vägen?

Bild
En vägg stod i vägen och jag slog i. Har ingen energi eller lust att blogga för närvarande. Jobbet däckar mig och igår bestämde jag mig för att ge mig själv den ledighet jag behöver. Konstigt är det...en del jobbar häcken av sig medan andra måste förbli arbetslösa.
I min almanacka står det "Att komma in i lägenheten efter en lång dag ute i den stora världen är som att ömsa skinn, ta på sig en mjuk päls som lägger sig kring kropp och tanke".
Just så är det och nu tänker jag gå här hemma och bara njuta och stänga ute så´nt som tär.
Ha en skön helg alla go´a vänner.
Kram